Huur een trouw auto in Friesland

Het is alweer bijna mei en dat betekent dat het trouwseizoen is begonnen! Veel stellen plannen het in een van de lente- of zomermaanden, zodat ze een grote kans op mooi weer hebben! Daar kunnen we deze maand in ieder geval niet over klagen! Met dit prachtige weer zal uw dag er eentje worden om nooit te vergeten. Heeft u ook al nagedacht over een mooie trouwauto? Wellicht stond het niet op de planning, maar vindt u het toch wel erg leuk om in speciaal vervoer aan te komen. U kunt het ook als een leuke verrassing voor uw partner gebruiken! Bij Belvedere Trouwservice kunt u een exclusieve auto huren.

Welke auto’s heeft Belvedere?

Belvedere heeft voornamelijk luxueuze en exclusieve auto’s in haar assortiment. Zo hebben ze verschillende Rolls Royce autos’, een prachtige Caddilac en nog een aantal mooie klassiekers.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u ook graag een klassieke auto huren voor op uw bruiloft? Of wilt u misschien iemand verrassen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan op de website van Belvedere voor uw droomauto! Voor een uitgebreid overzicht van het assortiment gaat u naar de website van Belvedere. Wilt u direct naar de website? Klik dan hier.