Kies voor de sociale werkplaats Packstore in Maastricht

Bent u op zoek naar een organisatie die een aantal werkzaamheden van u kan overnemen? Bijvoorbeeld het in- of ompakken van goederen, stickeren van artikelen of het monteren van halffabricaten naar het complete eindproduct? Packstore is een gespecialiseerd bedrijf en helpt u graag verder. Ze leveren kwalitatief goed werk af voor een scherpe prijs. Daarnaast bieden ze een sociale werkplaats in Maastricht aan voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze bieden dus niet alleen hulp aan u, maar ook de mensen die het moeilijk hebben op de arbeidsmarkt.  Packstore is een hele maatschappelijke verantwoorde partij waar u helemaal tevreden mee zult zijn!

De specialist in Fulfilment, co-packing en logistiek

Packstore is de specialist op de volgende gebieden: fulfilment, co-packing en logistiek en biedt u een enorm scherpe prijs. U hoeft niet bang te zijn dat ze dit alleen aan de grote afnemers aanbieden, ze zijn namelijk ook gericht op de kleinere webshops!

Neem contact op met Packstore

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de tarieven van Packstore? Neem dan zeker even contact op met een van de medewerkers. Via de website kunt u het “bel mij terug” formulier invullen of direct een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen.