Huur eenvoudig een lodgetent voor op vakantie

Wilt u graag een vakantie op een camping boeken dit jaar maar heeft u geen eigen kampeerspullen? U kunt er natuurlijk voor kiezen om in een stacaravan te verblijven. Maar dat neemt natuurlijk wel een groot gedeelte van het hele kampeer gevoel weg. Een ander idee kan zijn om een tent te huren voor de tijd dat u op vakantie bent. Bij Villatent kunt u eenvoudig lodgetenten huren zodat u dat heerlijke kampeergevoel blijft houden, zonder dat u op luxe moet inleveren. Want zeg nou zelf, een tent met een boxspring, nespresso koffiezetapparaat en een koelkast is toch heerlijk? Op deze manier kunt u kamperen en heerlijk ontspannen tegelijk!

Waar kunt u de lodgetenten huren?

De lodgetenten van Villatent kunt u vinden op verschillende campings in Frankrijk. Dit zijn vaak campings met enorm veel faciliteiten, zodat u en de kinderen zich geen moment hoeven te vervelen! U kunt er ook voor kiezen om een ander soort tent te huren, die bijvoorbeeld gelegen is in Duitsland of Italiƫ. Voor een overzicht gaat u naar de website van Villatent.

Boek direct

Wilt u verzekerd zijn van een heerlijke kampeervakantie maar wel met de luxe die u gewend bent? Boek dan snel een lodgetent via de website van Villatent.