Een fifa toernooi als kinderfeestje!

Heb je inspiratie nodig voor het kinderfeestje van je zoon of dochter? Wil je een keer wat anders dan de andere kinderen doen, maar heb je eigenlijk geen idee wat? Misschien is het een leuk idee om een FIFA toernooi te organiseren. Hiervoor kan je eenvoudig een bedrijf inhuren die alles voor je regelt en je kind voorziet van het spannendste feestje ooit!

Hoe werkt het dan precies?

Op de website van Games5 vind je alle informatie over het FIFA toernooi feestje. Het team komt bij je thuis en zorgt dat er op een groot scherm toernoois kunnen worden gespeeld. Hierbij worden ook diverse Playstations en geregeld zodat er door iedereen gespeeld kan worden. Op een groot scorebord kunnen de scores worden bijgehouden en uiteindelijk zullen de finalisten tegen elkaar spelen op het grote scherm. Dit zorgt voor een hoop spanning met uiteindelijk een winnaar!

Meer weten over het FIFA toernooi?

Bezoek de website en vindt hier alle informatie over de organisatie van het FIFA toernooi. Het is niet alleen leuk om met een kinderfeestje te doen maar ook bijvoorbeeld voor de hele buurt of als vereniging. Wil je je aanmelden? Surf ook dan naar de website van Games5.