Packstore, de specialist in logistiek

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u co-packing en logistiek kan doen? Dan bent u bij Packstore aan het juiste adres. Bij Packstore staat MVO (maatschappelijk verantwooord ondernemen) 0hoog in het vaandel. Zo heeft Packstore een sociale werkplaats in Bunnik, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst zijn. In samenwerking met uitkeringsinstanties wordt deze mensen de kans geboden zich te ontwikkelen in onze maatschappij. Wilt u meer weten over de voordelen van Packstore? Lees dan snel verder.

De voordelen van Packstore

Packstore kan u voorzien in alle logistieke diensten van A tot Z, onder één dak. Packstore is snel inzetbaar, u kunt op het laatste moment nog met een opdracht komen. Dan verlangt u alsnog de beste en snelste service en deze kan Packstore u bieden, omdat Packstore over een grote poule direct beschikbare werknemers beschikt. Bij Packstore wordt alles professioneel uitgevoerd, zelfs de kleinste logistieke details. Daarnaast is er altijd één vast aanspreekpersoon, zo ontstaat er geen verwarring. 

Webshop fulfilment uitbesteden?

Heeft u een webshop en komt daar toch meer bij kijken dan u in eerste instantie had gedacht? Misschien is het uitbesteden van webshop fulfilment dan wel iets voor u. Ook daarvoor kunt u bij Packstore terecht. Wilt u meer weten over fulfilment? Ga dan snel naar de website voor meer informatie.