Dé skateshop van Nederland

Ben jij zo’n type die wel van de ietwat extremere sporten houdt? Dan is skaten vast je dagelijkse hobby. Overal in Nederland zijn wel skateartikelen te koop, maar in Leeuwarden zit een skateshop waarvan je kunt gerust kunt zeggen dat het de leukste en de beste skateshop van Nederland is! De naam van deze winkel is Er-rol. Je kunt hier terecht voor alles op het gebied van skaten. Zo kunt u denken aan een longboard, skateboard, cruisers, bovenkleding, broeken, accessoires en nog veel meer. Er-rol weet precies wat jij als skater nodig hebt!

Assortiment van Er-rol

Er-rol heeft vele diverse artikelen in hun webshop. De webshop is heel overzichtelijk. Alle producten zijn te sorteren op soort, merk, naam, prijs en positie. Naast alle accessoires voor het skaten, kun je ook dagelijkse kleding kopen, van merken zoals Vans, Levi’s en Volcom.

Bestellen van producten

Ben je skater en kun jij wel wat nieuwe producten gebruiken? Neem dan snel een kijkje in de webshop en wie weet vind jij wel iets wat jij wil hebben! Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een goedkoop longboard van het merk Globe, Orangatang, Bones of iets anders? Bekijk dan snel de website voor het assortiment en bestel je nieuwe longboard!