Fitnesstoestellen voor uw woonzorg- en verpleeginstelling

Beweging is erg belangrijk, het helpt je om fit en gezond te blijven. Dertig minuten bewegen per dag, dat zou eigenlijk ieder mens moeten doen. Lang niet iedereen houdt zich hier aan. Zeker mensen die wat ouder zijn gaan steeds minder bewegen, simpelweg omdat het niet meer zo gemakkelijk gaat en veel moeite kost. Bent u werkzaam in een woonzorg- en verpleeginstelling? Dan volgt er hier een leuk idee om aan de baas voor te stellen. Het is van belang dat ouderen blijven bewegen, maar hoe zorg je hier nou voor als woonzorg- en verpleeginstelling? Het is heel gemakkelijk. De Fitnesstuin verkoopt fitnesstoestellen voor buiten. Deze toestellen zijn gewoon op een buitenplaats van de woonzorg- en verpleeginstelling te plaatsen, zodat de bewoners naar buiten kunnen lopen en aan hun dagelijkse beweging kunnen werken.

Waarom fitnesstoestellen voor buiten aanschaffen?

Zoals al gezegd bewegen ouders veel te weinig. Dit heeft een negatief effect op spieren, gewrichten en de botdichtheid. Dit allemaal terwijl hier iets aan gedaan kan worden! De Fitnesstuin heeft een ruim assortiment aan producten. Van fitnesstoestellen die in een circuit uitgeoefend moeten worden, tot producten die individueel uitgeoefend moeten worden.

Geïnteresseerd?

Lijkt het u wat voor in uw woonzorg- en verpleeginstelling? Ga dan eens met uw baas praten over deze fantastische oplossing en neem contact op met De Fitnesstuin! Raadpleeg de website van De Fitnesstuin voor meer informatie over de outdoor fitnesstoestellen.