Wilt u een kassa voor de horeca huren?

Wist u dat al? Dat u net als hoe een auto, een machine of ander apparatuur least, u dit ook kunt doen met een kassa. Wilt u een kassa voor de horeca huren? Dan bent u bij Janssens Kassasystemen geheel aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder. Leasen scheelt een investering: kan de kassa direct gaan rinkelen. Een horeca kassa huren of leasen werkt namelijk zeer kostenbesparend. Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Lees dan snel even verder voor meer informatie .. 

Wat zijn de voordelen?

Het huren van een kassa voor de horeca brengt veel voordelen met zich mee. Welke? Dat vertellen wij u graag! Allereerst houdt u werkkapitaal vrij: met dit kapitaal kunt u verder ondernemen. Daarnaast kunt u gemakkelijker schakelen dan met lenen. Tot slot kunt u 100% van uw bedrijfsmiddel financieren. Klinkt aantrekkelijk vindt u niet?

 

Onze website

Wilt u meer informatie over onze kassasystemen die u kunt huren voor de horeca? Ga dan naar onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder en voorzien u altijd van harte van de informatie die u nodig heeft!