Wilt u een ooglidcorrectie?

Ouder worden we allemaal. Daar kunnen we niet omheen. Onze geest wordt ouder én wijzer. Het lichaam wordt ouder en ook onze huid krijgt hier mee te maken. Zo ook uw oogleden. Het ooglid bestaat uit een boven en onder ooglid. De huid rondom de oog verslapt in de loop der jaren, net als de hef spier in het ooglid. Soms kan dit hangende oogleden veroorzaken. In sommige gevallen kan dit voor klachten zorgen. Dan is het zinvol om er iets aan te doen. Wat dacht u van een ooglidcorrectie? De Huistartskliniek.nl vertelt u hier graag meer over. 

Over de ingreep

Wij hebben speciaal opgeleide artsen in dienst. Zij zijn ervaren in het uitvoeren van een bovenooglidcorrectie. Dit is een relatief kleine ingreep. U krijgt eerst een lokale verdoving. Uiteraard kunt u eerst naar de arts om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen. Samen met u neemt de arts de mogelijkheden en het te verwachten resultaat door. Wanneer een ooglidcorrectie u van het probleem af kan helpen dan kan de afspraak ingepland worden.

Onze website

Voor nog meer informatie over een ooglidcorrectie kunt u naar onze website. Voor vragen en / of opmerkingen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.