Luxe safaritenten voor avonturiers

Houdt u er van om op vakantie te gaan? Bent u een avontuurlijk type? Houdt u ook wel van een beetje luxe? Dan is overnachten in een safaritent in Duitsland echt iets voor u! Safritop verhurt safari lodge tenten, die in Afrikaanse stijl zijn ingericht. Op deze glampings heeft iedere tent een ander thema uit de natuur van Afrika, in de vorm van een dier of land. Ook super leuk voor de kinderen dus! Wilt u meer weten over deze safari tenten? Lees dan snel verder.

Kom volledig tot rust in een safaritent in Duitsland

In de safaritenten van Safritop komt u gegarandeerd tot rust. Alle glampings zijn namelijk geselecteerd op rust, ruimte, natuur, bergen, water en beleving. Allemaal factoren die u als avontuur belangrijk vindt! Er zijn diverse tenten, maar de Safari Lodge Tent is de favoriet onder de bezoekers. Deze tent is geschikt voor een gezin bestaande uit twee volwassenen en maximaal drie kinderen. Als u ook een beetje van luxe houdt, is deze tent al heelmaal perfect. Alle tenten zijn namelijk volledig ingericht en voorzien van stromend warm water en afvoer. Daarnaast heeft elke tent een douche met warm water, wastafel en een toilet. Zo hoeft u ’s nachts niet met een wc-rol de hele camping over te lopen.

Boeken?

Lijkt dit u wat? Ga dan snel naar de website van Safritop en boek een tent op een glamping in Duitsland naar keuze. Wanneer u verblijft in een van onze safaritenten in Duitsland kunt u altijd bij Safritop terecht. Zij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor  bezoekers.