Op zoek naar een facilitair dienstverlener?

Bent u op zoek naar een facilitair dienstverlener? Dan bent u bij EW Facility Services aan het juiste adres. EW Facility Services werkt met belevingsconcepten die succesvol en innovatief toepabaar zijn in de kantoren-, leisure-, en zorgmarkt. U kunt terecht bij EW Facility Services voor schoonmaakdiensten, housekeeping, facility hosts, handyman services, receptie services, stewarding, klantbelevingsmanagement, sanitaire supplies, glasbewassing, specialistische schoonmaak, linnen services, nachtreceptie en beveiliging. Wilt u weten waarom u voor EW Facility Services moet kiezen? Lees dans snel verder. 

Waarom EW Facility Services?

EW Facility Services is ervan overtuigd dat facilitaire dienstverlening van toegevoegde waarde is op de beleving van de klant. Daarom streven we in elke situatie vijf kernwaarden na. Deze kernwaarden zijn: betrokkenheid, gastbewustheid, professionaliteit, eigenzinnigheid en oog voor detail. Zo biedt EW Facility Services meer dan alleen goede schoonmaaktechnieken en uitstekende hygiëne. De facilitaire diensten die EW Facility Services biedt gaan dan ook altijd gepaard met een unieke beleving voor uw medewerkers, gasten en bezoekers.

Meer informatie over EW Facility Services?

Wilt u meer informatie over EW Facility Services, of over de diensten van dit bedrijf? Ga dan snel naar de website. Ook kunt u op de website direct een dienst aanvragen. Wilt u bijvoorbeeld gebruik maken van dagschoonmaak? Vul dan uw gegevens in het contactformulier in en EW Facility Services neemt contact met u op