Een etagevloer van Magazijnvloer.be zorgt voor een wereld aan ruimte!

Heeft u een bedrijfspand waar niet zo heel veel ruimte in te vinden is? Maar is het pand zelf wel prachtig, en is het goed gelegen voor uw bezoekers? Dan is het logisch dat u geen zin heeft om te verhuizen. Alleen u blijft nog wel dat ene probleem hebben .. u heeft te weinig ruimte. Wat kunt u hier nou aan doen? Wij van Magazijnvloer.be hebben voor u de oplossing: een etagevloer. Middels een etagevloer krijgt u inpandig meer ruimte. Bent u benieuwd hoe en wat wij precies voor u kunnen betekenen? Lees dan snel even verder voor meer informatie ..

Onze etagevloeren

Een etagevloer van Magazijnvloer.be zorgt ervoor dat er een wereld aan extra ruimte voor u open gaat in uw huidige pand. Je noemt een etagevloer ook wel een magazijnvloer. Dit is een constructie die inpandige ruimte schept. U kunt de vloeren gemakkelijk gebruiken. Vooral bij seizoensgebonden drukte of bij piekmomenten in uw bedrijf. Wij kunnen er voor zorgen dat de etagevloer aangepast wordt aan uw magazijn.

Onze website

Bent u wel enthousiast geworden over onze etagevloer? Op onze website kunt u veel meer informatie vinden. Wilt u liever persoonlijk contact met ons? Laat dan uw gegevens achter op onze website. Dan bellen wij u graag terug!