Hulp bij uw echtscheiding?

Het komt tegenwoordig steeds vaker voor, stelletjes die uit elkaar gaan. Je hoort het zo vaak, maar wanneer je het van dichtbij meemaakt kom je er pas achter hoe erg en hoe heftig het is. Het is ontzettend lastig, zeker als er ook nog (jonge) kinderen in het spel zijn. Kinderen worden vaak de dupe, terwijl beide ouders dat eigenlijk niet willen. Zit jij zelf in een situatie met jouw partner die onhoubaar is? Kies er dan voor om je relatie op een goede manier te beëindigen, met behulp van Carent. Carent is gespecialiseerd in advies, fiscaliteit en mediation bij scheidingen in Haarlem en omgeving

Werkwijze Carent

Carent neemt veel werk uit handen tijdens uw echtscheiding en verdere afhandeling van uw relatie. Carent zal u bijstaan door u te adviseren over deze afhandeling, of door deze in zijn geheel van u over te nemen. Hierbij wordt gelet op fiscaliteit en andere financiële zaken. Daarnaast wordt alle hulp die wordt geboden op maat gemaakt, want iedere relatie is anders. Dat vraagt om op maat gemaakte begeleiding en ondersteuning.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over scheiden in Krommenie en omgeving? Bekijk de website van Carent, neem telefonisch contact op of maak een afspraak.