Los een groepsconflict op met behulp van mediation

Heeft u op de werkvloer last van een groepsconflict? Dit kan tussen verschillende medewerkers binnen het team zijn, of juist tussen verschillende afdelingen. Als het een vervelende sfeer met zich meebrengt en mensen uiteindelijk met tegenzin naar het werk gaan is het belangrijk dat er zo snel mogelijk iets aan gedaan wordt. U wilt dat medewerkers zich op hun gemak voelen en zich zo goed mogelijk kunnen uiten, zodat samenwerken geen probleem meer is. Als dit zich op uw werk afspeelt is het wellicht een idee om een mediator in te schakelen. Als u op zoek bent naar mediation in Veenendaal of Elst dan bent u bij HG-nus aan het juiste adres.

Mediator in Elst of Veenendaal

HG-nus is een gespecialiseerde mediator en opereert in verschillende gebieden. Bijvoorbeeld Veenendaal of Elst. Deze mediator is vooral gericht op arbeidsconflicten, zoals groepsconflicten en arbeid- en verzuim, maar ook op familieconflicten. Voor het groepsconflict op het werk, zit u bij HG-nus dus helemaal goed!

Meer weten over HG-nus

Wilt u meer weten over mediation in Elst of Veenendaal bij HG-nus? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Deze servicegerichte medewerkers geven u graag advies! Via de website van HG-nus kunt u uw contactgegevens achterlaten in het contactformulier waarna u zo spoedig mogelijk wordt teruggebeld.