Uniek feest op de partyboot in Deventer

Ben je op zoek naar een unieke locatie om je feest op te geven? Veel scholieren hebben volgende maand eindexamen. Een fantastisch feest om het behalen van je diploma te halen hoort hier natuurlijk bij. Maar waar vier je zoiets? Je zit er niet op te wachten om dit in de huiskamer van je ouders te doen. Hoe leuk zou het zijn om met een groepje vrienden een partyboot af te huren? Op deze manier heb je op een betaalbare manier een ontzettend gaaf feest voor al jullie vrienden! Rederij Celjo kan jullie hierbij helpen!

Een feest op een van de partyboten van Rederij Celjo

Rederij Celjo heeft verschillende partyboten die plek bieden van 30-350 mensen. Er zijn verschillende ligplaatsen mogelijk en uiteraard gebeurt dit allemaal in overleg. Ook zijn er verschillende arrangementen die u kunt boeken. Bijvoorbeeld een “moonlightcruise” of een mooie “zonsondergang cruise”. Als je een overzichtje wilt bekijken van de verschillende arrangementen dan kun je een kijkje nemen op de website.

Heb je nog vragen?

Als je nog vragen hebt of meer wilt weten over de verschillende mogelijkheden, kijk dan zeker op de website of neem contact op met een van de medewerkers. Direct naar de site? Klik dan op de volgende link: partyboot Deventer.