Laat uw parketvloer tijdig schuren

Als u een parketvloer heeft is het belangrijk om goed in de gaten te houden wanneer deze opnieuw geschuurd en behandeld moet worden. Als u kinderen en huisdieren heeft wordt er goed “geleefd” in uw woning, wat u vaak terug kunt zien aan de krassen in de vloer. Een parketvloer kan dit hebben, mits deze eens in de zoveel tijd behandeld wordt. Als u voldoende onderhoud pleegt weet u namelijk zeker dat u weer een lange tijd vooruit kan. Maerssens Vloerenhuys kan uw parket schuren en lakken.

Waarom kiezen voor Maerssens Vloerenhuys?

Als u uw parket wilt laten schuren en lakken bent u bij Maerssens Vloerenhuys aan het juiste adres. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in het behandelen van vloeren en hebben daarnaast een ontzettend uitgebreid assortiment aan vloeren en behandelopties. Daarnaast leveren ze een uitstekende kwaliteit en leveren ze de vloer pas af als u helemaal tevreden bent.

Meer weten over de mogelijkheden?

Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden voor uw woning, neem dan zeker eens contact op met Maerssens Vloerenhuys. De servicegerichte medewerkers helpen u graag verder en kunnen al u vragen beantwoorden. Ook kunt u via de website een vrijblijvende offerte aanvragen, zodat u direct een beeld heeft van het kostenplaatje.