Koop een gashaard die bijna niet van echt te onderscheiden is

Bent u op zoek naar een haard die eenvoudig te bedienen is en niet zoveel rommel geeft als een originele openhaard? Een gashaard kan voor u de uitkomst bieden. Haardenexpert biedt u verschillende stijlen gashaarden aan. Er is dus altijd wel een openhaard die bij u past. 

Dru Passeo

Een voorbeeld van een mooie klassieke haard is de Dru Passeo. Dit is een gashaard die bijna niet van echt te onderscheiden is. De haard wordt vaak gecombineerd met een natuurstenen schouw, wat een warm en huiselijk gevoel uitstraalt. De perfecte openhaard voor uw gezellige gezinswoning! Daarnaast is de diepte van deze haard slechts 35 centimeter, maar oogt ruimer dankzij de taps toelopende verbrandingskamer. Het hoeft dus niet veel ruimte in uw woning in te nemen.

Openhaarden in het echt bewonderen

Het is logisch dat u de openhaarden eerst in het echt wilt zien voordat u een beslissing maakt. Dankzij de showroom in Apeldoorn krijgt u een volledig beeld van de verschillende stijlen en vele mogelijkheden. Uiteraard is er altijd een expert aanwezig die u kan helpen met vragen of problemen. Kom dus gerust een keertje langs en misschien staat de Dru Passeo binnenkort wel in uw woonkamer! Kijk op de website van Haardenexpert voor de adresgegevens.