Up2Go verzorgt uw traprenovatie

Vindt u het tijd worden voor een nieuwe uitstraling in uw woning? Een likje verf op de muur en wat nieuwe meubels kopen is zo gedaan, maar die oude en versleten trap vervangt u niet zomaar. De specialisten van Up2Go montage kunnen ervoor zorgen dat uw trap de uitstraling krijgt waar u naar op zoek bent. Ze hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het renoveren van trappen en leveren een uitstekende kwaliteit af.

Wat moet ik me voorstellen bij een traprenovatie?

Veel mensen moeten er niet aan denken om hun trap te laten renoveren of vernieuwen.  U moet rekening houden met het feit dat u niet op elk gewenst moment naar boven kunt en daarnaast wilt u niet denken aan alle rommel dat het met zich meebrengt. Bij Up2Go zorgen ze ervoor dat uw trap binnen één dag gerenoveerd is. U kunt ’s avonds dus gewoon in uw eigen bed slapen. Daarnaast wordt uw trap voorzien van overzet-treden, waardoor de constructie van uw huidige trap gewoon kan blijven staan. Het is dus geen hele verbouwing, maar gewoon een mooie correctie van uw trap.

Kies nu voor de expertise van Up2Go

Wilt u graag gebruik maken van de service van Up2Go? Neem eens een kijkje op de website en klik op de volgende link: Trap renovatie.