Voor de mooiste printjes en patronen in uw woonaccessoires gaat u naar NR 310

Op zoek naar een nieuwe inrichting voor uw huis? U ziet tegenwoordig veel mooie printjes en patronen voorbij komen. Een voorbeeld hiervan is een vloerkleed met aztec print of een mooi kussen met graphic design. Door spullen te kopen bij de massale woonketens creëert u niet die unieke sfeer waar u al zo lang naar op zoek bent. Een aantal simpele basics zijn handig, maar het is ook leuk om een aantal goede eye-catchers in uw woning te hebben. NR 310 is een online webshop die veel verschillende woonaccessoires in haar assortiment heeft. Lees verder voor het huidige aanbod.

Het assortiment van NR 310

NR 310 heeft 16 vaste merken in haar assortiment. Een aantal voorbeelden zijn: Bloomingville, FEST Amsterdam, House Doctor, KEK Amsterdam, Studio Circus, La cerise sur le gâteau en het Lichtlab. Waar Studio Circus zich meer op kinderen richt, zorgt het Lichtlab voor een moderne uitstraling in uw woning. U kunt uw hele huis dus eigenlijk wel inrichten met de accessoires van NR310!

Neem een kijkje op de webshop

U kunt natuurlijk verder blijven lezen over de mogelijkheden voor uw woning, maar het beste is toch om gewoon te kijken wat de mogelijkheden zijn. Wat past wel bij u en wat niet? Ga voor het uitgebreide assortiment naar de website van NR 310 en misschien heeft u binnenkort wel zo’n mooi vloerkleed van House Doctor in uw woning liggen!