Hoe onderhoudt je een parketvloer

Een mooie parketvloer staat prachtig, maar het parket schuren en lakken is een hoop werk. Toch is parket een type vloer waarbij het benodigde onderhoud vereist is.  Het is een vloer die veel doet voor de uitstraling van uw interieur, maar wel met zorg en regelmaat moet worden onderhouden.

Het onderhoud van parket

Een mooie parketvloer is zeker niet gratis, maar dat bedrag betaalt zich op de lange termijn wel terug. Een mooie houten vloer straalt kwaliteit uit, en dat straalt ook af op de rest van uw interieur. Daarnaast gaat een mooie parketvloer jaren mee. Maar dat kost ook de nodige tijd en energie. De vloer moet namelijk goed onderhouden worden.

Maerssens Vloerenhuys verkoopt én onderhoudt parketvloeren. Bij hen werken professionals die alles weten van het onderhoud van de vloer. Zo kunt u uw parket laten schuren. Een professional weet: dit gebeurt in meerdere lagen, waardoor de vloer zijn regelmaat en gladde vlakte behoud. Als u zelf aan de slag gaat loopt u het risico op een hobbelige vloer met bobbels. Door een externe partij uw vloer te laten schuren bent u gegarandeerd van de juiste omgang met uw houten vloer.

Ook kunt u ervoor kiezen om uw vloer te laten aflakken door Maerssens Vloerenhuys.