Klaar voor de zomer met de juiste zeilkleding

Heerlijk! De zomer komt er weer aan. Is er een betere vakantie dan samen met je familieleden, vrienden of kennissen erop uit met de zeilboot? Zeilen lijkt de ultieme vrijheid en vormt daarom de basis voor de ideale vakantie.

Maar het kan ook koud zijn. Want zeilen is niet alleen een sport voor een stralende zomerdag, maar juist ook leuk bij wind en regen. Daarom is het belangrijk om wel goed voorbereid aan je zeiltocht te beginnen, en hiervoor heb je ook de juiste kleding nodig.

Zeilkleding voor ieder moment!

City of Sails verkoopt zeilkleding, geïnspireerd op de stad Sydney. Als je gaat zeilen moet je wel lekker en vrij kunnen bewegen, er moet immers gewerkt worden! Maar anderzijds is ook ook fijn om ergens aan te leggen en op een terras te kunnen gaan zitten zonder je hoeven om te kleden.

City of sails weet wat er nodig is voor een goede zeillook. De combinatie van zowel actieve als stijlvolle kleding heeft geleid tot een  ruime collectie aan kleding. Hierbij kunt u denken aan mooie blouses, overhemden maar ook broeken, t-shirts, jassen en sweaters. Voor iedere temperatuur bent u dus voorbereid! Bekijk de website van City of sails voor het complete assortiment.