Je magazijninstelling verkopen of inkopen?

Wil jij graag magazijninstellingen die gebruikt en tweedehands zijn of heb je magazijninstellingen gebruikt waar je vanaf wil? Zoek dan niet verder. Je bent namelijk bij Trading Together aan het juiste adres. Het bedrijf verkoopt gebruikte magazijninstellingen en koopt je magazijninstelling op wanneer je ze niet meer wil hebben.

Magazijninstellingen verkopen of inkopen

Het woord magazijninstellingen is eigenlijk een overkoepelende verzamelnaam voor allerlei soorten stellingen. Deze gebruikte magazijninstellingen kunnen zijn geweest voor je opslag van de pallets, dozen, stukgoederen en allerlei andere producten die je in je bedrijf hebt gebruikt.  Bij Trading Together kan je denken aan de volgende soorten gebruikte magazijninstellingen:

–       Palletinstellingen
–       Legbordstellingen
–       Bandenstellingen
–       Grootvakstellingen
–       Draagarmstellingen
–       Entresol tussenvloeren

Waarom Trading Together?

Waarom zou je nou je gebruikte magazijninstelling verkopen of kopen bij Trading Together? Het bedrijf is een betrouwbare partner bij opkoop en demontage. Ze hebben grote voorraden en zijn niet té groot, maar precies goed. Ze bieden scherpe prijzen vanwege hun efficiënte werkwijze. Het bedrijf staat voor samenwerken en meedenken met zowel jou als klant en de leverancier.

Ben je benieuwd naar het kopen of verkopen van gebruikte magazijninstellingen? Neem dan eens een kijkje op hun website wat ze voor jou kunnen betekenen. Je kan via het opkoopformulier kijken wat jou gebruikte magazijninstelling waard is.