Hifly bandensets bij Bandenvelg!

Hifly banden staan bekend om hun goede kwaliteit en een veilige weglegging. Helaas is dit populaire merk niet altijd leverbaar of op voorraad. Heeft u er al eens aan gedacht om bandensets online te kopen? Op de website van “Bandenvelg” vindt u: zomerbanden, winterbanden en all-seasonsbanden! Deze website beschikt daarnaast over een ontzettend uitgebreid assortiment aan velgen en banden(sets) van andere populaire merken.

Een overzichtelijke webshop

Via de webshop van Bandenvelg kan een iedereen de juiste banden bestellen! Dankzij de categorieën aan de linkerzijde van de webshop kunt u uw type auto selecteren en de gewenste banden. Daarna kunt u selecteren op prijs, voorraad etc. Hierdoor heeft u een transparant overzicht van de mogelijkheden en bijbehorende kosten. U koopt al een complete winterset (banden+velgen) voor maar €299,-!

Banden gekocht en dan?

U kunt ervoor kiezen om uw banden op te laten sturen naar uw huisadres. Maar wilt u verzekerd zijn van een veilige montage, kies dan voor van de montagepartner van Bandenvelg. Deze is gevestigd in Venlo en monteert een complete bandenset helemaal gratis! Mocht u losse banden gemonteerd willen hebben dan kost dit €12,50 per band. Hier zit dan uiteraard het uitbalanceren en een nieuw ventiel bij in. Dus bent u op zoek naar Banden in Helmond ? Kijk dan snel op de website van Bandenvelg!