Hulp als u af wilt kicken van GHB

Wilt u, of iemand in uw omgeving afkicken van GHB of een andere verslaving zoals gokken, alcohol of heroïne? Miroya helpt verslaafden op een andere manier dan de meeste klinieken. Er wordt per individuele situatie een aangepast plan gemaakt om uw verslaving voorgoed vaarwel te zeggen.

Wat voor kliniek is het

Miroya staat voor het geleidelijk clean worden in je vertrouwde omgeving. Een opname bij Miroya zelf is dus niet mogelijk. Mochten er risico’s zoals bijvoorbeeld epileptische insulten of andere gevaren zijn, dan kunt u in overleg met de huisarts bij een kliniek in de regio opgenomen worden. Het is wel belangrijk dat de patiënt zelf wil afkicken! Het persoonlijke plan moet namelijk worden ondersteund door de patient zelf, een begeleider uit zijn of haar persoonlijke leven en Miroya.

Waar bestaat een persoonlijk plan uit?

Een persoonlijk plan kan bestaan uit verschillende onderdelen. Een aantal voorbeelden zijn: een behandeling met medicijnen tegen ontwenningsverschijnselen, behandeling van eventuele psychische problemen, ondersteuning aan de omgeving, cognitieve gedragstherapie en schriftelijke/telefonische ondersteuning bij huisvesting, studie werk etc. Miroya is voor patiënten 24 uur per dag bereikbaar, zeven dagen in de week. U hoeft dus niet bang te zijn dat u er alleen voor staat. Samen met Miroya en uw omgeving kunt u van uw verslaving afkomen! Bestel op de website van stichting Miroya de gratis infogids en leer meer over deze doelgerichte organisatie.