Sluit een camperverzekering af en ga deze zomer zorgeloos op reis!

Heeft u onlangs een camper aangeschaft om aankomende zomer een mooie road trip te maken? Als u onbezorgd wilt genieten van uw welverdiende vakantie is het verstandig om een camperverzekering af te sluiten. Op deze manier komt u niet voor onverwacht hoge kosten te staan als er iets met uw camper gebeurt. Bij “CamperVerzekering.nl” kunt u eenvoudig camperverzekeringen vergelijken!

Verschillen in verzekeringen

Er zijn een hoop dingen waar u rekening mee moet houden wanneer u een camperverzekering wilt afsluiten. Bijvoorbeeld de leeftijd van uw camper. Heeft u een gloednieuwe camper gekocht, dan is het verstandig om deze te verzekeren met een nieuwwaarderegeling (eventueel met afschrijvingsregeling en een indexering van prijsstijgingen in de toekomst). En in geval van een vrij jonge camper is het fijn als er een aankoopregeling of taxatieregeling mogelijk is. Per verzekeraar en zelfs per polis kunnen de dekkingen heel erg uiteen lopen. Het is daarom verstandig om goed na te denken over uw verwachtingen van een verzekeraar. Hierna kunt u de opties met elkaar vergelijken en een weloverwogen keuze maken.

Gemakkelijk uw voordeel berekenen

Op de website van “CamperVerzekering.nl” kunt u eenvoudig uw maandpremie berekenen. Hierbij kunt u de dagwaarde, het bouwjaar en de schadevrije jaren van uw huidige camperverzekering opgeven. Mocht u nog geen schadevrije jaren hebben voor uw camper, dan ontvangt u een aanvullende korting op basis van de schadevrije jaren van uw personenauto! Kijk dus snel voor de meest voordelige verzekeringen op de website!