Flyboarden in Amsterdam doet u bij Flyboardschool Amsterdam.

Wilt u leren flyboarden in Amsterdam? Deze stoere watersport kunt u gewoon in Nederland doen! Flyboarden is energiek, uitdagend en fun. Trucs uitproberen, uit het water omhoog schieten en snelheid maken: dat is waar het om draait. Bij Flyboardschool Amsterdam kunt u deze razend populaire watersport leren. Deze sport is geschikt voor jong én oud! Benieuwd geworden? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

Over Flyboardschool Amsterdam

Flyboardschool Amsterdam is in 2013 opgericht. Bij ons beleeft u altijd een heerlijke dag op en in het water. Wij werken met ervaren instructeurs. Zij staan altijd van harte voor u klaar om samen met u een spetterend uitje te maken! Op onze website kunt u terecht voor meer informatie, tarieven en acties. Hier kunt u ook meer lezen over andere activiteiten en sporten die u bij ons kunt doen en volgen. Wat dacht u bijvoorbeeld van hoverboarden?

Alle informatie op onze website te vinden

Voor meer informatie over flyboarden in Amsterdam en Flyboardschool Amsterdam kunt u terecht op onze website. Heeft u nadien nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd graag verder en voorzien u van harte van de informatie die u nodig heeft.