Een tussenvloer maken creëert extra ruimte.

Is uw onderneming over de jaren zo groot geworden dat u eigenlijk uit uw huidige pand bent gegroeid? Verhuizen of verbouwen is natuurlijk een optie. Maar u kunt ook een tussenvloer maken om extra ruimte te creëren. Bijvoorbeeld om uw magazijn uit te breiden zodat er weer plek is voor al uw voorraad. Of wilt u extra verkoopruimte middels een verhoogde showroom? Wij van Tussenvloeren.nl helpen u graag verder. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

De tussenvloer van Tussenvloeren.nl

Met een tussenvloer krijg je een extra verdiepingsvloer om extra opslag of werkruimte te krijgen. Dit is een super eenvoudige oplossing wanneer u het niet ziet zitten om te verbouwen of te verhuizen. Bijvoorbeeld omdat uw huidige locatie zo goed gelegen ligt. Wij maken de tussenvloeren geheel op maat. Ze zijn demonteerbaar en uit te breiden. Leidingen voor bijvoorbeeld elektra en water kunnen in de vloer verwerkt worden.

Alle informatie op de website te vinden

Voor meer informatie over onze tussenvloeren kunt u terecht op onze website. Heeft u nog vragen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd van harte verder. U kunt op onze website ook direct een offerte aanvragen.