Een gebruikte tussenvloer creëert extra ruimte.

Heeft u de laatste tijd niet genoeg ruimte meer in uw bedrijfspand? Merkt u dat steeds meer goederen opgeslagen worden op een andere plek dan het magazijn. Simpelweg omdat het magazijn al helemaal vol staat? Dan is het wellicht tijd om na te gaan denken over de mogelijkheden. Natuurlijk, u kunt verhuizen of verbouwen. Maar dit kost veel tijd en vaak ook veel geld. Gelukkig heeft Gebruikteentresolvloer.nl nog een optie: een gebruikte tussenvloer. Met een gebruikte tussenvloer creëert u eenvoudig en snel meer ruimte in uw huidige pand. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

De tussenvloeren van Gebruikteentresolvloer.nl

Een tussenvloer van Gebruikteentresolvloer.nl is beschikbaar in allerlei leuke kleuren. Onze standaardkleuren zijn Blauw RAL 5010, Grijs RAL 7035 en Rood RAL 3020. U kunt ook een combinatie van deze kleuren maken. Wilt u graag een tussenvloer in uw bedrijfskleur? Geen enkel probleem! We kijken graag naar de mogelijkheden en bestellen het graag voor u.

 

Meer informatie op onze website te vinden

Heeft u nog meer informatie nodig over onze gebruikte tussenvloeren? Ga dan naar onze website. Voor vragen en / of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u van harte verder en voorzien u graag van de informatie die u nodig heeft.