Bent u op zoek naar een kinderopvang in Zwolle?

Heeft u een zoon of een dochter die u graag wil plaatsen bij een kinderopvang in Zwolle?  Dan bent u bij De 7 Dwergen in Zwolle geheel aan het juiste adres. Wij bieden een veilige en leuke kinderopvang voor uw kind. Uw kind kan hier een dagdeel of een dag spelen en leren. Wij zorgen voor genoeg ruimte zodat uw kleintje zichzelf zorgeloos kan vermaken. 

De voordelen van De 7 Dwergen in Zwolle

Onze kinderopvang ligt centraal in Zwolle. Wij hebben ruime openingstijden van 06:30 uur tot 19:00 uur. Zo heeft u geen stress meer om uw kind in alle haast naar ons toe te brengen. Tevens hanteren wij lage uurtarieven. Voor de deur hebben wij volop parkeerplaatsen. In onze groepsruimten is voldoende ruimte en we hebben ook een grote tuin. Tot slot hebben we camerabewaking en een beveiligde toegangsdeur. Ga voor meer informatie over onze kinderdagopvang naar onze website.

Alle informatie online te vinden op de website

Wilt u meer informatie over onze kinderopvang in Zwolle? Ga dan naar onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd graag verder en voorzien u van harte van de informatie die u nodig heeft.