Digitaal ondertekenen ideaal? Dat vinden wij van Evidos wel!

Wanneer u een document heeft dat een handtekening moet krijgen kan het erg hinderlijk zijn wanneer dit allemaal officieel via papier moet. Daarom hebben wij van Evidos voor u de oplossing: digitaal ondertekenen. Bent u benieuwd en nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

De werkwijze van het digitaal ondertekenen

Evidos levert voor iedere situatie een passende oplossing. Alle soorten documenten en formulieren kunt u bij Evidos digitaal ondertekenen. Tevens kunt u ze ook waarmerken en aangetekend versturen. Zo hoeft u niets meer op papier te doen. Geen polissen, bouwtekeningen, contracten en offertes meer. Dit scheelt een hoop tijd en moeite. Een digitale handtekening kan gezet worden via SimpleSign.

Alle informatie op de website te vinden

Voor meer informatie over het digitaal ondertekenen kunt u terecht op onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd graag verder en voorzien u van harte van de informatie die u nodig heeft. Wilt u eerst even zien hoe dat digitaal ondertekenen nu werkt? Op onze website kunt u uzelf aanmelden voor een demonstratie. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.