Zoekt u een advocaat in arbeidsrecht in Rotterdam? Law & More staat voor u klaar.

Bent u op zoek naar een advocaat in arbeidsrecht in Rotterdam? Zoek dan niet verder. Uw zoektocht stopt bij Law & More. Wij staan graag voor u klaar. Wij zijn gevestigd in Den Haag maar we werken door heel Nederland. Wij richten ons voornamelijk op bedrijven en instellen en wij zijn in staat u met raad en daad bij te staan. Bent u benieuwd en nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

De vele voordelen van Law & More op een rij

Bij Law & More geniet u van vele voordelen. Zo zijn wij in te huren als bedrijfsjurist, óók op interim basis! Wij werken landelijk, dus ook in Rotterdam. Tevens bieden we een breed scala aan ervaringen in diverse sectoren. Wij stellen contracten op en beoordelen deze ook. We hebben een groot dienstenpakket en helpen u direct. Voor meer voordelen kunt u terecht bij Law & More.

Alle informatie online

Voor meer informatie over Law & More en onze diensten kunt u terecht op onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Neem dan contact op. We helpen u graag verder en voorzien u van harte van de informatie die u nodig heeft.