Een fietsenwinkel die jouw fiets komt ophalen

Fietsen is ontzettend gezond en goed voor het milieu. Je hoort het natuurlijk wel vaker, pak eens de fiets. Maar toch komt het maar weinig voor dat mensen er echt voor kiezen om te fietsen. Ik hoor zelf vaak de smoes dat de fiets kapot is, of dat de fiets gemaakt moet worden maar dat ze geen tijd hebben om hem naar de fietsenmaker te brengen.

Breng en haal service

Fietsenwinkel in Haarlem heeft hier de oplossing voor. Zij hebben een ontzettend handige breng en haal service waarmee zij jouw fiets thuis komen ophalen. Hij word dan netjes gerepareerd en weer thuis afgeleverd. Zo hoef je geen onmogelijke afstanden af te leggen met de fiets en hoef je ook niet iedere keer de auto te pakken.

De fietsen maar ook scooters worden razendsnel gerepareerd waardoor je nooit lang je fiets hoeft te missen. Het is een heel handige service die er voor zorgt dat jouw fiets altijd bruikbaar is en je altijd je fiets kan nemen in plaats van de auto altijd maar te pakken. 

VVR Parts zorgt er voor dat jij altijd kunt fietsen en dat zorgt voor een goede gezondheid en een goede conditie. Fietsen is gezond en goed voor het milieu.