Sparen voor twee weken luxe

Ik ben thuis geen luxe gewend. Ik heb dat ook absoluut niet nodig, ik ben tevreden met mijn woning en hoef ook zeker geen luxe apparaten of bedden van 3000 euro. Ik woon heerlijk en doe het graag met de dingen die ik bezit. 

Luxe die ik thuis niet heb

Toch kies ik er in de vakantie graag voor om een luxe villa te huren. Villa on curaçao bijvoorbeeld, een mooie luxe vakantie op een prachtige locatie. Ik vind dit iets moois om voor te sparen en geniet dan ook altijd met volle teugen van de mooie reizen die ik mag maken. 

De villa is voorzien van alle luxe die ik thuis niet gewend ben. Twee weken in het jaar verwen ik mijzelf op deze manier. Koffie uit een nespresso machine en slapen in een bed dat hemels ligt. Soms huur ik zelfs een prive kok in zodat ik mijn huis niet uit hoef maar toch kan genieten van de meest culinaire hoogstandjes. 

Toch kies ik er vaker voor om even de straat uit te lopen en daar te genieten van heerlijke restaurantjes met de gezelligheid van het land. Ik vind het prachtig om hier te verblijven. Ik kies er dan ook ieder jaar weer voor om te genieten van Villa rentals curacao.