Een onvergetelijke verjaardag

Mijn feesten zijn ieder jaar anders. Niet alleen ontmoet ik nieuwe mensen die mij nieuwe ideeën geven maar ook zie ik veel inspirerende andere feesten om mij heen die er voor zorgen dat ik ieder jaar weer een andere verjaardag vier. Zo had ik een keer, jaren geleden, een feest op een boot. 

Een mooie boot voor een mooi feest

Partyboot Deventer bood mij de kans om weer zo’n geweldig feest mee te maken, maar dan ter gelegenheid van mijn verjaardag. Samen met Rederij Celjo kwam ik tot een idee van een prachtig feest op een partyboot. De boot word volledig ingericht zoals ik dat wil en er word geschonken wat ik lekker vind. Het feest op het water zal een soort luxe idee geven en is ontzettend uniek. 

Ik zorg er altijd graag voor dat mensen op mijn feesten een ervaring hebben die ze niet vaker zullen hebben. Ik wil dat mijn feesten uniek zijn en dat iedereen ieder jaar weer te kijken staat van mijn geweldige georganiseerde feest.

Naast een leuk feest kun je op deze boot ook heel veel andere evenementen organiseren. Zo zag ik bijvoorbeeld iets over vergaderen op het water. Dat geeft mij het idee van luxe en daarom lijkt het mij ontzettend mooi om dit te kunnen doen. Zeker iets om voor te stellen bij mijn bedrijf.