Een dagje er op uit in Apeldoorn

Gaat u binnenkort een dagje er op uit in Apeldoorn? Wanneer u hier onbekend bent is het wel fijn om te weten welke winkels er zijn en waar deze winkels liggen, naast winkels is het natuurlijk ook fijn om te weten welke horecagelegenheden waar liggen voor als u even een pauze neemt van het shoppen. Dit kan heel gemakkelijk door op de webiste van De Eglantier te kijken. Wanneer u naar De Eglantier gaat weet u zeker dat u slaagt.

Het grote overdekte winkelcentrum

De Eglantier is het grootste, en tevens overdekte, winkelcentrum van  Apeldoorn. Hier kunt u winkels vinden in de branche van kleding tot supermarkt en van boekhandel tot makelaar. Het is een totale eenheid van ruim zestig ondernemingen. Deze zijn van kleinschalige ondernemingen tot landelijke ketens. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over het parkeren, De Eglantier is voorzien een onder-en bovengronds parkeerterrein.

Iets te doen in Apeldoorn?

Naast het feit dat u hier uitgebreid kunt eten en winkelen in Apeldoorn worden er ook jaarlijkse terugkerende evenementen georganiseerd. Zo is er onder andere een zomerbraderie, diverse modeshows en een preuvenement. Om alle evenementen te bekijken kunt u terecht op de website, hier vind u meteen allen bijbehorende informatie.