Parket leggen in Montfoort

Een mooi parket in uw woning haalt het hele interieur op. Misschien is parket wel de mooiste keuze voor op de vloer. Het is warm, het heeft kwaliteit en het geeft sfeer. Maar echt mooi parket vergt ook onderhoud. En om dat zelf te doen is niet altijd een verstandig idee. Parket Montfoort legt een mooie professionele vloer.

Waarom een professional?

Een professional zoals Maerssens Vloerenhuys is een expert op het gebied van parketonderhoud. Parket moet eens in de zoveel jaar worden voorzien van een onderhoudsbeurt. Het moet bijvoorbeeld regelmatig worden geschuurd. Dit doen ze in dunne laagjes met meerdere behandelingen. Vervolgens wordt het voorzien van de juiste behandeling.

Klussers die thuis zelf aan de slag gaan stuitten vaak op hetzelfde probleem. Door zelf te schuren ontstaan vaak gaten en kuilen. Deze onregelmatigheden veroorzaken onherstelbare schade, uw vloer wordt nooit meer hetzelfde.

Wat doet Maerssens Vloerenhuys?

Dit bedrijf voorziet in vloeronderhoud maar legt ook nieuwe vloeren. Ze hebben een breed assortiment met een ruime keuze aan vloeren. Bij het maken van een keuze uit dit assortiment adviseren ze u graag.  Ook zorgen ze dat de vloer op een professionele wijze bij u thuis wordt gelegd.

Bezoek de website van Maerssens Vloerenhuys.