Unicornis helpt bij stress

We hebben allemaal last van stress. Soms in wat meer mate en soms in wat mindere mate. Onze maatschappij verandert en daar komt veel stress bij kijken. Daarom is het belangrijk dat je leert om met deze stress om te gaan. Maar dat is niet altijd gemakkelijk en er zijn verschillende wegen die leiden naar Rome. Unicornis introduceert een workshop met paarden.

Wat doet Unicornis precies?

Unicornis is een centrale organisatie die allerlei soorten workshops en cursussen geeft die te maken hebben met persoonlijke ontwikkelingen. Het omgaan met stress is hier een onderdeel van, maar ook omgaan met agressie, het teamverband versterken, assertiviteit en leiderschap zijn onderdelen van de reeksen cursussen die worden aangeboden. Het is mogelijk om het werken met paarden  onderdeel te laten zijn van je cursus.

Wat doen de paarden?

Een paard is een  bijzonder dier. Het spiegelt het gedrag van een ander. Hierdoor kan je gemakkelijk je communicatie op het paard uitproberen en kijken hoe dat overkomt. Zo weet je ook hoe jij zelf overkomt op een ander. De paarden blijven rustig en het is een prettige manier van werken. Het laat zien hoe jij  je houding kan aanpassen om leuker en actiever te gaan werken.

Meer weten over coachen met paarden? Bezoek dan de website van Unicornis.