Een bloemetje thuis laten bezorgen ging nog nooit zo makkelijk

Bent u niet iets belangrijks vergeten? Denk maar eens goed na.. Maar natuurlijk! Uw trouwdag! O nee, het is al 20:00 uur. Het NOS journaal staat op en de winkels zijn gesloten. Moet u morgen ook nog eens vroeg op om naar uw werk te gaan. Wat moet u uw vrouw in hemelsnaam geven? Geen paniek! Via Boeketcadeau kunt u eenvoudig en snel een bloemetje thuis laten bezorgen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder voor meer informatie ..

De werkwijze van Boeketcadeau

Wanneer u  1 minuut voor middernacht een bloemetje besteld via Boeketcadeau kunt u het bloemetje morgen al in huis verwachten. Dat is pas service! Bij ons kunt u een uitgebreid assortiment aan bloemen vinden geschikt voor elke gelegenheid. Dus ook om uw vrouw weer stapelverliefd op u te laten worden. Kunt u samen weer wegzwijmelen naar uw bruiloft. Bekijk het gehele assortiment online!

Alle informatie online te vinden

Voor meer informatie over BoeketCadeau en ons assortiment kunt u terecht op onze website. Hier kunt u tevens ook cadeautjes en lekkernijen vinden. Heeft u vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder met al uw vragen! En niet te vergeten: fijne trouwdag!