Voor naambadges gaat u naar Clip4you

Bent u op zoek naar een leverancier van naambadges? Bijvoorbeeld voor uw nieuwe onderneming of wellicht voor een nieuwe werknemer? Zoek dan niet verder! U bent bij Clip4you aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan naambadges op onze website. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

Custom made naambadges

Voor unieke naambadges helpen wij u graag verder. Wij kunnen naambadges leveren van aluminium of kunststof. Wij kunnen de badges geheel afstemmen op uw logo, dus ook de vorm. Dit maakt uw naambadge custom shaped! De naambadges zijn leverbaar als plaatbadge. In ons assortiment zijn de custom made badges het meest luxe. Zoekt u een toch iets simpelere variant van de naambadge? Bekijk dan snel ons assortiment online! Wij hebben voor ieder wat wils.

Alle informatie online te vinden

Voor meer informatie over Clip4you en onze naambadges kunt u terecht op onze website. Klik daarvoor hier. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons een bericht sturen via het contactformulier of natuurlijk even bellen. Mailen kan uiteraard ook. Welke manier u ook kiest: wij helpen u graag verder!