Bij Kabelwinkelonline kunt u de digitaal optische kabel vinden

 

Zoekt u een aanbieder voor een digitaal optische kabel? Zoek dan niet verder. Uw zoektocht stopt namelijk bij Kabelwinkelonline. Bij ons bent u geheel aan het juiste adres en wij helpen u dan ook graag verder. Wat kunt u precies doen met een digitaal optische kabel? U kunt hiermee digitaal stereo audiosignaal overbrengen. Dit wordt bijvoorbeeld gebruikt voor een game console, of een Apple TV op een versterker. Maar u kunt het ook gebruiken voor het aansluiten van een cd-speler. Het bestellen van zo’n digitaal optische kabel gaat erg snel en eenvoudig. Wanneer u tevens vandaag bestelt krijgt u de levering morgen al in huis! Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie ..

Welke kabels hebben wij?

Wij hebben twee digitaal optische kabels. U kunt ze bij ons dus in twee varianten krijgen. De meest voorkomende variant is de TosLink kabel. U kunt ook een kabel krijgen die aan één zijde is voorzien van een kleinere 3.5 mm optische connector. De naam hiervan is ook wel een mini TosLink of een mini Optic(a).

Onze website voor het bestellen

Wilt u direct een digitaal optische kabel bestellen? Ga dan naar onze website. Voor vragen en / of opmerkingen kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!