Wat doet een dierenambulance precies?

Heeft u zich altijd afgevraagd wat een dierenambulance precies doet? Wij van Zoekdierenarts.nl vertellen het u graag! Allereerst kunnen we u mededelen dat er in Nederland verschillende dierenambulances te vinden zijn. Eigenlijk kan vrijwel iedereen een dierenambulance beginnen! Maar veelal ziet u ze vanuit de Dierenbescherming of vanuit een ander goed doel rijden. U kunt op hun site zien welke ambulances aan de Dierenbescherming verbonden zijn. Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie ..

Waar leeft een dierenambulance van?

Een dierenambulance leeft van sponsoren en giften. Er is een hele grote groep vrijwilligers in verschillende steden die ervoor zorgen dat er dagelijks dieren gered kunnen worden. Het doel van een dierenambulance is het verlenen van eerste hulp aan een ziek of gewond dier. Tevens vervoeren ze het dier naar een van de dichtstbijzijnde dierenartsen of dierenklinieken. Ze redden jaarlijks duizenden dieren, van honden; katten tot aan dieren die in de natuur leven.

Onze website voor alle informatie

Wilt u meer informatie over de dierenambulances in Nederland? Ga dan naar onze website. Hier kunt u alles teruglezen! Heeft u nog een vraag voor ons? Neem dan contact op! Wij helpen u graag verder.