Van der Putt Advocaten is uw advocaat in de omgeving van Nijmegen

Bent u op zoek naar een advocaat in de omgeving van Nijmegen? Dan stellen wij onszelf graag voor: aangenaam, wij zijn Van der Putt Advocaten gevestigd in Venray. Wij helpen u graag verder. Heeft u bijvoorbeeld te maken met een bedrijfsongeval? Of bent u slachtoffer geworden van een medische fout? Dat zijn hele vervelende zaken. Het is dan ook zeer begrijpelijk dat u een betrouwbare en professionele advocaat nodig heeft. Van der Putt Advocaten staat dan ook graag voor u klaar.

Waarom u voor ons moet kiezen

Van der Putt Advocaten is een full service advocatenkantoor met meer dan 40 jaar ervaring. U kunt er bij ons dan ook zeker van zijn dat wij ervaring en kennis hebben van het vak. Wij zijn altijd zeer resultaatgericht: u schakelt immers niet voor niets een advocaat in. Onze communicatielijnen naar de cli├źnt is zeer kort. Dit zorgt voor u voor duidelijkheid. Tevens zijn wij ook altijd persoonlijk en transparant. Onze advocaten zijn gespecialiseerd en kunnen u snelle en praktische oplossingen bieden.

Wilt u meer informatie?

Heeft u behoefte aan meer informatie over ons advocatenkantoor? Ga dan naar onze website. Wanneer u een vraag of een opmerking voor ons heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.