Zorg voor opvallende gevelreclame

Wilt u dat uw klanten nooit meer onopgemerkt uw winkel voorbij lopen? Dan moet u bij Bosman Reklame zijn. Bosman Reklame zorgt er voor dat uw gevel wordt voorzien van opvallende gevelreclame, door middel van bijvoorbeeld gevelletters

Meer over gevelletters

Bosman Reklame levert, ontwerpt en installeert al jarenlang gevelreclame in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Er zijn twee soorten verschillende gevelletters namelijk freeslettesr en doosletters. Freesletters bestaan uit plaatmateriaal (onverlicht) en heeft een dikte van 3, 8 of 10 mm. Deze letters worden vaak aan de achterzijde voorzien van blind verlijmde afstandsnoppen, zodat ze op een mooie afstand van de wand komen te staan en er als het ware echt uitspringen. Doosletters zijn dikke letters, gemaakt uit aluminium gezet doosletterprofiel. De dikte is 80, 120 of 150 mm. De doosletters kunnen eventueel ook in een LED-verlichte versie worden uitgevoerd, wat natuurlijk extra opvalt. Wilt u uw logo en / of bedrijfsnaam in een reliëfvorm op uw gevel? Dit kan ook. Bosman denkt graag met u mee over de mogelijkheden.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over gevelletters of andere vormen van gevelreclame? Ga dan snel naar de website van Bosman Reklame. Daar zijn ook foto’s te vinden, zodat u een indruk krijgt van de verschillende soorten gevelreclame.