Vleesthermometer voor de juiste vleestemperatuur

Bent u op zoek naar een vleesthermometer, zodat u geen fouten kunt maken in de temperatuur van het vlees? Stel u voor dat gasten ziek worden, of een voedselvergiftiging krijgen. Dat wilt u toch niet? Precies! Bij Gullimex bent u aan het juiste adres voor diverse hoogwaardige thermometers voor het waarborgen van de voedselveiligheid. De thermometers van Gullimex zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Zo hebben ze een kleine handzame thermometer die ideaal is voor gebruik tijdens transport, goederenopslag en bij ingangscontroles, maar ook een wat uitgebreidere thermometer die snelle contactloze oppervlakte metingen kan doen. 

Over Gullimex

Gullimex is al meer dan 34 jaar actief in de verkoop van instrumenten voor het meten van grootheden. Het begon allemaal met een kleine handthermometer wat uitgroeide tot een voedselthermometer. Dankzij het toegenomen bewustzijn over veilig voedsel werd de vraag naar deze thermometers ook steeds groter. Tegenwoordig zijn ze dan ook niet meer weg te denken. Je bent er zelf wel van op de hoogte, maar in de voedselindustrie moet je tegenwoordig aan zoveel regels en wetten voldoen, dat een voedselthermometer geen overbodige luxe is.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over Gullimex of over de producten van Gullimex? Bekijk dan de website van Gullimex. Daar kunt u het gehele assortiment bekijken en de gewenste thermometer toevoegen aan uw winkelwagen.