Zoekt u servetten voor de horeca?

Bent u op zoek naar servetten voor de horeca? Zoek dan niet verder naar een aanbieder. U bent bij Place Add geheel aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder. Wij hebben voor u betaalbare servetten, dat is wel zo prettig voor de portemonnee. Kiest u voor mooie effen witte servetten? Of wilt u liever een bedrukte servet? Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Lees dan snel even verder voor meer informatie .. 

Hoe werkt onze website?

Wanneer u dus het liefst mooie effen witte servetten wil, of wellicht gekleurde effen servetten, dan klinkt u op onze website op ‘onbedrukte servetten’. Hier treft u een aantal voorbeelden. Met een klik extra kunt u direct de verschillende prijzen bekijken. Onder de knop ‘bedrukte servetten’  kunt u enkele voorbeelden vinden van wat er mogelijk is. Ook hier kunt u uiteraard doorklikken naar de prijzen. Kies het mooiste servet wat past bij uw restaurant: de sfeer, de uitstraling en de inrichting. Dan is de servet echt de kers op de taart!

Alle informatie op onze website te vinden

Op onze website kunt u veel meer voorbeelden vinden van onze servetten. Tevens vindt u hier ook al onze andere producten.