Bij Centenna vindt u een laptop locker

Heeft u veel laptops binnen u bedrijf of organisatie en wilt u deze op een veilige manier opbergen? Dat begrijpen wij maar al te goed. Wij zijn Centenna. Voor u hebben wij een laptop locker. Middels een laptop locker kunt u de laptop opbergen, maar tegelijkertijd zorgt het er ook voor dat de laptop opgeladen wordt. Een win-win situatie! Bent u nieuwsgierig geworden naar meer informatie? Lees dan snel verder ..

Over ons

Wij zijn een specialist in smart IT solutions. Wanneer u op zoek bent naar een ruim assortiment aan lockers voor laptops zit u bij ons helemaal goed. Onze lockers kunnen ook gebruikt worden voor het opladen van tablets en het opbergen van tablets. Wij hebben ook nog een heleboel andere producten in ons assortiment. Bijvoorbeeld tablethouders. Erg handig en praktisch wanneer u bijvoorbeeld op een beurs moet staan. We hebben ook beeldschermen in ons assortiment, denk bijvoorbeeld aan de AG Neovo.

Website

Wilt u meer informatie? Ga dan naar onze website. Hier kunt u meer lezen over onze laptop locker maar ook over de AG Neovo. Heeft u vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder en voorzien u van harte van de informatie die u nodig heeft.