Wilt u algemene voorwaarden opstellen?

Bent u op zoek naar een bedrijf voor het opstellen van algemene voorwaarden? Zoek dan niet verder. U bent bij Maatwerk Jurist geheel aan het juist adres. Wij helpen u graag verder. Wij zijn namelijk uw specialist wanneer het aankomt op algemene voorwaarden opstellen. Wij zijn in staat u hoogwaardige juridische diensten te leveren, dit tegen zeer scherpe tarieven. Wij berekenen een vast tarief van €275 voor het opstellen van de algemene voorwaarden. Dit is exclusief BTW. Wilt u meer informatie? Lees dan vooral even verder .. 

Welke voordelen kunt u van ons verwachten?

Bij ons kunt u vele voordelen verwachten. Zo werken wij met gekwalificeerd, ervaren en gespecialiseerd personeel. Tevens hebben wij een tevredenheidsgarantie: heeft u na de levering wijzigingen die u graag wilt zien? Dan worden deze kosteloos verwerkt. U betaalt pas ná de levering. Onze tarieven zijn zeer scherp! Zo betaalt u niet voor verhelderende toelichting en instructie en ook niet voor beantwoording van uw juridische en contractuele vraagstukken.

Alle informatie online te vinden

Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder en voorzien u van harte van de informatie die u nodig heeft. Tevens kunt u op onze website ook meer informatie vinden.