Verse sappen op locatie serveren?

Geef je binnenkort een feestje? Of sta je binnenkort namens je bedrijf op een beurs? Hoe leuk is het dan om je gasten een lekker en gezond drankje mee te geven? Dit kan met de mobiele sapbar van Juicebar. Juicebar is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verzorgen van dranken op feestjes, in de vorm van verse sappen. De enthousiaste collega’s hebben een passie voor het maken van verse sappen en komen naar de door jouw uitgekozen locatie toe, waar het ook is. Met verse sappen geef je iets heel lekkers weg, maar daarnaast laat je ook zien dat je gezond en bewust met voeding bezig bent. Gezien de trend van tegenwoordig kun je hier je voordeel mee pakken! Wil je weten hoe Juicebar verse sappen maakt? Lees dan snel verder.┬á

Hoe maakt Juicebar verse sappen?

Alle Juicebars beschikken over professionele (slow)juicers. Door het fruit in deze machines te persen, komen belangrijke vitaminen en mineralen uit de vezels vrij. Je geeft je gasten dus, naast een lekker drankje, ook een ontzettend gezond drankje! Wie wil dat nou niet?

Waarom Juicebar?

Juicebar garandeert de beste prijs/kwaliteitsverhouding van Nederland. Wil je een voorstel op maat ontvangen binnen 24 uur? Dat kan. Ga naar de website en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Misschien staat de sapbar binnenkort wel bij jou op locatie!