Voor uw themafeest shopt u bij Confettifeest

Heeft u binnenkort een groot themafeest? Bijvoorbeeld een 70’s party of een feest speciaal voor cowboys en cowgirls? Hoe leuk zou het zijn om met uw vriendengroep hetzelfde gekleed te gaan of te kiezen voor dezelfde bijbehorende accessoires?  Confettifeest biedt u een uitgebreid assortiment aan feestartikelen zoals kleding, accessoires, make up en decoraties!

Enkele voorbeelden

Bent u benieuwd naar de collectie van Confettifeest? U kunt bijvoorbeeld samen met uw partner verkleed gaan als de Flinstones, verschillende superhelden of als een baywatch team. Zelfs een opblaasbaar bodyboard is verkrijgbaar! En heeft u al eens gehoord over roze UV lenzen? U zult door niemand worden herkend met deze angstaanjagende blik! Nog een mooie pruik erbij en een grote bijl en u zult iedereen de stuipen op het lijf jagen! Voor het volledige overzicht kunt u een kijkje nemen op de website.

De voordelen van Confettifeest

Als u vandaag wat leuks ziet bij Confettifeest kunt u het direct bestellen. Als u het voor 16.00 bestelt, heeft u het morgen al in huis! Een feestje voor aankomend weekend is dus geen enkel probleem. Daarnaast heeft Confettifeest al ruim 20 jaar ervaring en weten ze alles over klantvriendelijkheid en een goede service. De verzendkosten bedragen €5,50, maar als u voor uw hele vriendengroep een outfit uitzoekt, hoeft het u bijna niets te kosten.