De luchtbehandelsystemen van Beveja

Er zijn verschillende manieren om de lucht in een gebouw te reguleren of te ventileren. Een aantal voorbeelden zijn: dakventilatoren, buisventilatoren of een centrifugaal AC systeem. Beveja kan deze verschillende systemen aanleveren en installeren. Een groot deel van hun ventilatoren worden geproduceerd door Beveja zelf en vallen onder het private label naam “ S-Vent” .

Verschillende soorten roosters

Bent u op zoek naar een rooster? Bij Beveja staat kwaliteit en betrouwbaarheid altijd voorop. Daarnaast heeft u veel keuzemogelijkheden als het aankomt op roosters. Zo zijn er bijvoorbeeld wandroosters, wervelroosters, Nozzles, geperforeerde plaatroosters, lamellenroosters, aluminium buitenluchtroosters of vloerroosters. Allemaal hebben ze hun eigen kwaliteiten. Zo is de geperforeerde plaatrooster zeer geschikt voor een systeemplafond en is het lamellenrooster verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen; van 1 zijdig- tot 4 zijdig uitblazend. Er is dus altijd wel een rooster dat bij uw gebouw past.

Waarom Beveja?

Bij Beveja kunt u door de weeks altijd terecht om uw producten op te halen. Ze zijn dagelijks van 8.30 tot 17.00 geopend en u kunt zelfs op zaterdag langskomen mits u hiervoor een afspraak heeft gemaakt. Via de website kunt u contact opnemen met een van de medewerkers of meteen een offerte aanvragen. Ga direct naar de website en klik hier: Ventilator.